Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Хотелиерът, обвинен в агресия: Израелските туристи просто ни предизвикаха

Хотелиерът, обвинен в агресия: Израелските туристи просто ни предизвикаха

Той се извини в ефир за поведението си.

"Ситуацията е изкарана изцяло от контекста на случилото се". Това коментира хотелиерът, обвинен в агресия срещу израелски туристки. Припомняме Ви, че младият мъж стана популярен в социалните мрежи с видеото от инцидента, разпространено и в националните медии на Израел и България. Той изрази съжаление, че си е изпуснал нервите и се извини за случилото се в национален ефир.

"На 5 юли около 11:00 ч. гостите са дошли в хотела и са попитали дали могат да бъдат настанени. На рецепция им е обяснено, че могат да бъдат приети след 14:00 ч. Любезно им е било обяснено, че трябва да изчакат. След това туристите са започнали да се държат грубо. След около час ми се обади старшият администратор на рецепцията, за да ми съобщи за скандала. Дойдох веднага в хотела, попитах къде са гостите. Беше им обяснено, че всичко е наред и просто трябва малко да изчакат. След това се опитах да изляза от сградата и тогава трите жени ми се нахвърлиха. Помолих колегите да се обадят на 112. Полиция обаче така и не дойде. Колежката на рецепцията беше наплюта, обиждана. Това не се каза. Израелските туристи просто ни предизвикаха", обясни в ефира на NOVA хотелиерът.

Междувременно, двете други главни действащи лица във видеото - двете израелски туристки, се оплакаха, че негативно отношение към тях имало не само в хотела, но и в "Слънчев бряг" като цяло. В ефира на bTV младите жени се оплакаха, че по улиците им крещели "стиснати израелки" и "израелска мафия".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега