Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Художници ще даряват картини за ремонта на паметника на Петрова нива

Художници ще даряват картини за ремонта на паметника на Петрова нива

Художници ще даряват картини за ремонта на паметника в историческата местност Петрова нива в община Малко Търново, каза кметът на общината Илиян Янчев, цитиран от радио "Фокус". По думите му идеята се е родила спонтанно по време на Международния пленер по живопис, който се проведе в странджанския град.

Художници ще даряват картини за ремонта на паметника в историческата местност Петрова нива в община Малко Търново, каза кметът на общината Илиян Янчев, цитиран от радио "Фокус". По думите му идеята се е родила спонтанно по време на Международния пленер по живопис, който се проведе в странджанския град.

Над 120 художници от България и от чужбина са участвали в него, като те ще дарят по една картина. В момента местната администрация уведомява писмено всеки участник и до средата на този месец се очаква да се получат техни творби.

Изложбата ще бъде в Бургас. Кампанията за набиране на средства за ремонта на паметника в историческата местност продължава. Към момента са събрани около 43 000 лева. Необходими са минимум 70 000 лева. Сметката на Историческия музей в Малко Търново също е открита. Тя може да се види на сайта на общината. Отделно може да се изпрати СМС с текст DMS PETROVA NIVA на номер 17 777, цената е 1 лев.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега