Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Цветанов: Винаги давам Област Бургас за пример

Цветанов: Винаги давам Област Бургас за пример

"Винаги давам Област Бургас за пример. Няма човек, който да е дошъл в Бургас и да не отчете направеното тук. Димитър Николов върна кредита на доверие на избирателите - Бургас се превърна в страхотно място за живеене и инвестиране", заяви председателят на парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов в Бургас.

"Винаги давам Област Бургас за пример. Няма човек, който да е дошъл в Бургас и да не отчете направенототук. Димитър Николов върна кредита на доверие на избирателите - Бургас сепревърна в страхотно място за живеене и инвестиране", заяви председателятна парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията ЦветанЦветанов в Бургас.

Той проведеработна среща с областното ръководство, ръководствата на общинските структури,народни представители, кметове и общински съветници от ГЕРБ от Бургаска област.На форума присъства и Димитър Николов – заместник-председател на ГЕРБ и кмет наОбщина Бургас и министърът на околната среда и водите Ивелина Василева.

Цветан Цветановнаправен детайлен анализ на резултатите на ГЕРБ в областта на местните изборипрез 2015 г. "На местните избори през 2015 г от 13 общини хората избраха 9 кметове да са от ГЕРБ. Това е сериозен успех, но и много по-голяма отговорност. Но в нашата партия сме доказали, че можем да носим отговорност", коментира той. В рамките на събитието бяха обсъдени актуални въпроси от местнатаполитика на партията, както и бъдещи инициативи на ГЕРБ.

Срещата се състоя в зала „Аула” на Бургаски свободен университет пред 350 души.На финалаЦветан Цветанов връчи членските карти на 26 активисти на партията от Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега