Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Цветанов в Поморие: Предстои ни много тежък предизборен период

Цветанов в Поморие: Предстои ни много тежък предизборен период

Предстои ни много тежък предизборен период, насреща си имаме политически опонент като БСП, който не предлага политики. Те не искат дебат по същество за евроизборите, направиха всичко възможно техният водач на листата да бъде агресивен и арогантен. Нашата евролиста ще бъде от компетентни и знаещи хора, които познават функциите на европейските институции и имат признанието на европейските лидери. Убедителната победа на евровота ще ни даде сили за предстоящия местен вот. Tова заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов пред близо 250 души в Поморие.

Предстои ни много тежък предизборен период, насрещаси имаме политически опонент като БСП, който не предлага политики. Те не искатдебат по същество за евроизборите, направиха всичко възможно техният водач налистата да бъде агресивен и арогантен. Нашата евролиста ще бъде от компетентни изнаещи хора, които познават функциите на европейските институции и иматпризнанието на европейските лидери. Убедителната победа на евровота ще ни даде силиза предстоящия местен вот. Tовазаяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборенщаб  Цветан Цветанов пред близо 250 душив Поморие.

Цветановпрогнозира, че с обявяването на листата кандидатите ще чуят всякакви невернинеща от БСП. „На местните избори битката ще бъде отново безмилостна. Ще сестараят да дискредитират успешните кметове с компромати. Опонентите ни няматкакво друго да предложат, нямат идеи. Затова трябва да подкрепяме кметовете. Безработата им в общините нямаше да имаме тези успехи във всички националниизбори. Гръбнакът на една партия е местната власт, добрата структура отпартийни организации и постоянният диалог. Силата ни е, когато подкрепямевсичко, което е добро за страната ни и хората да усетят, че политиката стига дотях. Това е партия ГЕРБ“, заяви той.

„В нашата предизборна платформа ще представимприликите си с ЕНП. Когато си член на партия и политическо семейство, трябва дапоказваш какво ви обединява, а не това, което ви разделя“, сподели още председателятна Националния предизборен щаб.  

„Вероятновсички сте видели водача на листата на БСП – обвинената в пране на пари вособено големи размери Елена Йончева – вчера да казва, че вярва на турскатастрана във връзка с изказването Мевлют Чавушоглу, но не и на премиера Борисов иправителство на България. Това национално отговорна политика ли е? Не е лиумишлено търсене на провокация. Това е потенциален риск за страната ни и от всякоизлишно изказване – може да тръгне нещо, което да е заплаха за националната нисигурност. В Гърция има увеличение на миграционния поток с около 30% спрямо2017 г, а за България той е почти нулев. Това не е ли заслуга на българскотоправителство и на министър-председателя?“, заяви Цветанов. 

По време на областниясеминар Цветан Цветанов връчи членски карти на новоприети членове на ГЕРБ вобласт Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега