Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Цигарите погубиха каубоя на Марлборо

Цигарите погубиха каубоя на Марлборо

Каубоят от рекламите на Марлборо – Ерик Лоусън почина на 72-годишна възраст от болест, свързана с тютюнопушенето, съобщава британското издание Daily Mail. Актьорът, станал символ на цяла една епоха, бил пушач от 14-годишна възраст. Години след прочутата рекламна кампания, обаче, самият Лоусън се включи в редица кампании срещу тютюнопушенето.

Каубоят от рекламите на Марлборо – Ерик Лоусън почина на72-годишна възраст от болест, свързана с тютюнопушенето, съобщава британскотоиздание Daily Mail.Актьорът, станал символ на цяла една епоха, бил пушач от 14-годишна възраст.Години след прочутата рекламна кампания, обаче, самият Лоусън се включи вредица кампании срещу тютюнопушенето.

Актьорът се простил с живота на 10-ти януари, в дома си вСан Луис Обсипо. Причина за кончината му е респираторен проблем, свързан сбелодробно заболяване.

Лоусън не е първото рекламно лице на Марлборо, коетоумира от болест на белите дробове, припомня Daily Mail. Преди него си отидоха и Дейвид Милър(починал от емфизем през 1987 г.) и Дейвид Маклийн (починал от рак на белитедробове през 1995 г.).

Ерик Лоусън е рекламно лице на популярната марка цигари впериода 1978-1981 г. Актьорът е известен и с участието си в популярнитетелевизионни сериали „Спасители на плажа“, „Ангелите на Чарли“ и др.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега