Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Чаровникът Орлин Павлов представя соловия си албум в Бургас

Чаровникът Орлин Павлов представя соловия си албум в Бургас

Певецът обещава концерт какъвто не е правил досега в Бургас.

След като обра овациите на публиката в София и Пловдив, днес Орлин Павлов ще представи първия си солов албум и в Бургас. Третият спектакъл от турнето “Още малко...” ще се състои тази вечер в залата на Операта.

Певецът обещава концерт какъвто не е правил досега в Бургас. В рамките на шоуто, той ще изпълни най-емблематичните си хитове и обичани от всички парчета, както и чисто нови песни от албума. На сцената, заедно с Орлин Павлов, ще излязат десет от най-добрите български музиканти.

Дългоочакваният първи самостоятелен албум е резултат от много вдъхновяващи случки и емоции, събирани през годините и излети в музика, за да бъдат споделени с феновете. В него са включени 21 трака - 9 чисто нови парчета с поп звучене и гарнирани с щипка джаз и фънк, клубни ремикси заредени с много настроение и познатите и любими хитове на певеца, някои от които с нови аранжименти.

Дебютният албум носи името на едноименната песен “Още малко…” и по думите на Орлин е събрал, още малко любов, още малко приятелство, още малко емоция, още малко от неговата музика. Компилацията е на пазара от 1-ви октомври. В създаването на албума участие вземат и Ангел Дюлгеров, Милен Кукошаров, Крум Георгиев, Ясен Козев, Борислав Бояджиев, Боян Христов. Специално участие има и джаз триото JP3 - Димитър Семов, Веселин Веселинов-Еко и естествено страхотният Живко Петров, с песента „James Bond“, създадена преди години.

Впечатляващите и докосващи душата аранжименти на част от песните са дело на Боян Ангелов, Боян Христов, Борислав Бояджиев – Борче и самият Орлин Павлов. Текстове са на: Росен Кукошаров, Гери Турийска, Боян Христов, Дони Василева, Любо Киров, Графа, Владо Михайлов.

Билети за концерта в Държавна опера - Бургас, можете да купите в мрежата на Eventim. Следващите дати от националното турне на Орлин Павлов “Още малко...” са: Варна - 15 октомври във Фестивален и конгресен център и 20 октомври - ДКС “Васил Левски” във Велико Търново.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега