Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Черноморец допусна тежка загуба от Берое

Черноморец допусна тежка загуба от Берое

Отборът на "Черноморец" - Бургас записа изключително тежка загуба от Берое с 5:0. Бургазлии изиграха безкрайно слаб мач и до голяма степен загубиха шансовете си за оставане в елита. Отговорност за слабата игра на Акулите пое старши треньорът - Димитър Димитров. Той се извини на феновете и намекна, че може би няма да остане на поста до края на сезона.

Отборът на "Черноморец" - Бургас записа изключително тежказагуба от Берое с 5:0. Бургазлии изиграха безкрайно слаб мач и до голямастепен загубиха шансовете си за оставане в елита. Отговорност за слабата игра на Акулите пое старши треньорът - Димитър Димитров. Той се извини на феновете и намекна, че може би няма да остане на поста до края на сезона.

Гостите от Берое откриха резултата още в 7-та минута.Милен Василев изгуби лесно топката в средата на терена, след което топкатапопадна в Мапуко, който успя да вкара за 1:0. Само 5 минути по-късно заралииудвоиха своята преднина. След разбъркване в наказателното поле, топката попаднав Георги Андонов, чиито удар попадна в мрежата за 2:0.

Бургазлии сякаш нямахаотговор на ситуацията и продължаваха да действат разсеяно и да не създаватопасности пред вратата на гостите. В 37-та минута изходът от срещата бе решен следкато Атанас Зехиров реализира трето попадение за Берое.

В началото на втората част бургазлии се опитаха дасътворят нещо след удари на Милчо Ангелов и Крум Стоянов, но и двата бяханеточни. Вместо това гостите успяха да отбележат 4-ти гол. Това се случи в59-та минута, когато Георги Костадинов бе изведен срещу Живкович и с удар поземята направи резултата 4:0.

Крайното 5:0 беше оформено 10 минути преди края на срещата от Самир Аясс, който успя да преодолее двама бранители в синьо и от непосредствена близост насочи топката в мрежата.

"Първо искам да се извиня на феновете за това поведение, което днес видях от нашия отбор. Това беше изключително срамно и аз съм отговорен за това, но считам, че и футболистите трябва да понесат своята отговорност. Разбирам ги, защото сме в много тежка ситуация, не са взимали с месеци заплати, не получават премии цяла година, но в най-важните мачове да нямаш мотивация, това не мога да го разбера. Пак повтарям, че вината и отговорността си я нося аз. Опитах се да мотивирам футболистите, да създам някакво напрежение, да се борим до край с честни средства. Стискам ръката на Берое и се прекланям пред феърплея, който показаха през целия шампионат за разлика от двата отбора Славия и Локомотив София", коментира Димитров след мача.

В следващия кръг бургазлии гостуват на Славия. Срещата ена 8-ми май (четвъртък) от 17:30 часа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега