Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Черноморец е на осминафинал за Kупата след 5:0 над Спартак Плевен

Черноморец е на осминафинал за Kупата след 5:0 над Спартак Плевен

Отборът на Черноморец-Бургас се класира за осминафинал в турнира за купата на България. „Акулите“ си осигуриха това след нова убедителна победа с 5:0 над тима на „Спартак“ Плевен.

Отборът на Черноморец-Бургас се класира за осминафинал в турнира за купата на България. „Акулите“ си осигуриха това след нова убедителна победа с 5:0 над тима на „Спартак“ Плевен. Първият мач в Плевен завърши 4:0, и така с общ резултат 9:0 бургазлии очакват своя съперник по-нататък.

Черноморци излязоха само с 3-ма титуляри, като на много от основните футболисти беше дадена почивка. Въпреки това домакините държаха изцяло инициативата през целия двубой. Първия гол падна в 23-та минута. Направилият официален дебют Милчо Ангелов получи пас около границата на наказателното поле, елегантно се освободи и с премерен удар откри резултата. В 31-та минута Яник Боли отбеляза втория гол, след страхотен диагонален удар. Класическият резултат направи Румен Трифонов с удар от около 25 метра. През втората част играта отново се развиваше в половината на гостите от Плевен. 

67-та минута Милчо Ангелов се разписа за втори път за 4:0 с глава. Крайното 5:0 оформи влезлият като резерва португалец Педро Мендес. Освен петте попадения домакините изпуснаха поне още толкова чисти положения. Пропуски направиха Станислав Дрянов, Педро Мендес, Гаел, Венелин Филипов и Яник Боли. Следващият домакински мач на „акулите“ е идната сряда от 16:30 часа. В мач за първенството, момчетата на Димитър Димитров посрещат тима на „Славия“.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега