Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Черноморец спечели последното градско дерби за сезона

Черноморец спечели последното градско дерби за сезона

Отборът на "Черноморец" - Бургас победи градския съперник "Нефтохимик" с 3:2 в драматичен двубой, игран на стадион „Лазур“. Мачът се развиваше с обрати и от двете страни, като „Акулите“ поведоха още в самото начало, после бяха обърнати с 2:1 до края на полувремето, но до финала на двубоя съумяха да отбележат 2 гола и да спечелят.

Отборът на "Черноморец" - Бургас победи градския съперник"Нефтохимик" с 3:2 в драматичен двубой, игран на стадион „Лазур“. Мачът серазвиваше с обрати и от двете страни, като „Акулите“ поведоха още в самотоначало, после бяха обърнати с 2:1 до края на полувремето, но до финала на двубоясъумяха да отбележат 2 гола и да спечелят.

Първият гол падна още в 3-та минута след перфектноизпълнен пряк свободен удар от Симеон Райков. Няколко минути по-късно,"Черноморец" можеше да удвои, но Милен Василев не успя да уцели вратата следцентриране в наказателното поле и удар от воле. В 24-та минута грешка на ГодфредБекое даде отлични предпоставки за контраатака, при която Ерай Карадайъ бешеизведен сам срещу Живкович и не сбърка за 1:1.

В самия край на полувремето „Акулите“допуснаха втори гол. Живкович не се намеси убедително при изпълнение на пряксвободен удар и остави Станислав Жеков от непосредствена близост да направирезултата 2:1 за "Нефтохимик".

През втората част възпитаниците на Димитър Димитров севтурнаха да обръщат мача и само 4 минути след подновяване на играта резултатътстана 2:2. Траян Траянов оползотвори максимално центриране от пряк свободенудар и с глава оплете неспасяемо топката в мрежата.

Обратът за Черноморец бешеналице в 64-та минута, когато Симеон Райков засече центриране на Фонсека инаправи резултата 3:2 за „Акулите“. Няколко минути по-късно отборът наНефтохимик остана с човек по-малко, след като Михаел Орачев получи втори жълткартон и беше изгонен. В 72-та минута Симеон Райков можеше да лиши срещата отинтрига, след като беше намерен сам в наказателното поле, но ударът му мина наднапречната греда.

До края на срещата преобладаваха предимно нервите, но вкрайна сметка резултатът остана непроменен. В самия край на двубоя ЖеремиМанзоро получи втори жълт като и също беше изгонен, след като участва в меле сиграчи на противниковия отбор.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега