Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Четири двойки ще си кажат "Да" на Свети Валентин тази година

Четири двойки ще си кажат "Да" на Свети Валентин тази година

Три от четирите двойки ще положат клетви пред кмета на града - Димитър Николов.

Седмица ни дели от най-романтичния ден от годината - Свети Валентин. Романтиката на Деня на влюбените вече витае във въздуха. За четири бургаски двойки, тази година 14 февруари ще бъде още по-специален, защото те ще си кажат заветното "Да!".

Т. нар. „сватбен сезон“ започва през април и приключва през есента. Повечето младоженци предпочитат топлите и слънчеви сезони, подходящи както за снимки, така и за ефирните тоалети. Въпреки това, всяка година двойки се венчават на Свети Валентин, обединявайки двата празника на своята любов в един.

Планираните към момента сватбени ритуали за Свети Валентин са четири на брой - колкото са били и бракосъчетанията миналата година. Това съобщиха за PoligrafF от Общински обреден комплекс. Разликата е, че три от четирите двойки ще положат клетви пред кмета на града - Димитър Николов. Другото бъдещо семейство се е спряло на класически ритуал в Обредната зала на ул. "Вардар". 

Трите двойки, които ще си кажат "Да" пред градоначалника, участват в инициатива на "Дарик" радио и ще сключат брак в специална шатра на пл. "Сиреков". Записванията за кампанията текат в Обредния комплекс. От ръководството на общинското предприятие си обясняват ниския интерес с факта, че тази година 14 февруари се пада в сряда - средата на работната седмица.

За поредна година новите семейства, узаконили връзката си на Свети Валентин, ще получат и подаръци от кмета на Бургас, съобщиха от пресцентъра на Общината. И това важи не само за двойките, които ще бъдат бракосъчетани от Николов, но и за всички влюбени, които изберат празника за своя специален ден.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега