Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Четири деца пометени на пешеходни пътеки в Бургаско

Четири деца пометени на пешеходни пътеки в Бургаско

Четири деца пострадаха в два пътни инцидента в Бургаско, съобщават от полицията. За щастие децата са получили леки телесни повреди и до трагедии не се е стигнало.

Четири деца пострадаха при два пътни инцидента в Бургаско, съобщават от полицията. За щастие децата са получили леки телесни повреди и до трагедии не се е стигнало.

Първият инцидент е станал вчера около 15.55 ч. в бургаския комплекс «Славейков» до бл. 38 и 39, на пешеходна пътека при ясно време и суха пътна настилка, л.а. «Фолксваген Пасат», с бургаска регистрация, управляван от 44-годишния Ж.П. от Бургас, при извършване на маневра «изпреварване» в района на пешеходна пътека блъска пресичащото дете-пешеходец П.И., 8- годишен от Бургас, което с охлузване на гърба и лявата ръка, без опасност за живота. Детето е прегледано и освободено за домашн  лечение.

Вторият инцидент станал малко по-рано през вчерашния ден, около 11.00 часа, в Каблешково, на ул. «Черно море», в района на автогарата.

При добра пътна маркировка, л.а. «Нисан Трейл», с бургаска регистрация, управляван от 49- годишния А.К. от Бургас, при изпреварване, осъществено в района на пешеходна пътека, блъска пресичащите три деца-пешеходци, от които е установена самоличността само на едно - Б.З.,  5-годишен от Каблешково, който с леки повърхностни охлузвания, е прегледан и освободен за домашно лечение. Другите две деца също не са получили сериозни наранявания от пътния инцидент.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега