Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Четиригодишна бургаска музикантка ще свири в "Карнеги хол" и "Роял Албърт Хол"

Четиригодишна бургаска музикантка ще свири в "Карнеги хол" и "Роял Албърт Хол"

Тя свири едва от 8 месеца, но вече печели конкурс, след конкурс.

Елизабет Иванова започва да свири едва на 3 години и 7 месеца. Днес мъничката пианистка вече има своите триумфи, а още тази есен й предстои и да излезе на една от най-големите сцени - Карнеги хол, където ще участва в концерта на лауретите от Международния онлайн конкурс "Златни класически музикални награди" /,,Golden Classical Musik Awards"/. Малко по-късно талантливото момиченце ще свири и на червения роял на Сър Елтън Джон в Royal Albert Hall в Лондон.

Елизабет е възпитаничка на "Музикална Работилница Веселина" в Бургас. До предстоящото си участие през април 2019-а във Великобритания тя достигна като спечели награда  в специална категория "Елена Коб стар" в конкурса ,,Ферих" /,,Feurich"/ във Виена, където й бе присъдена и специална награда  в категория "соло пиано". Там Елизабет участва и в майсторския клас на проф. Полански, свири и на концерта на лауреатите на майсторските класове.

Само преди няколко дни пък малката звезда получи Първа награда в Конкурса за изпълнението й на произведението ,,Дъжд и дъга " от Сергей Прокофиев. Именно това изпълнение на трудното за тази възраст произведение носи поканата за престижното участие на Елизабет в Ню Йорк.

За осемте месеца, в които Елизабет е обучавана от бургаския клавирен педагог Веселина Колева, наградите следват една след друга - трета награда и специална награда за най-малък участник в Международен конкурс "Звукът на времето" във  Велико Търново; Първа награда за соло пиано в категория от 7 до 10 години в международен конкурс "Радост на брега"- Созопол.

В същия конкурс, в клавирно трио с още двама възпитаници на "Музикална Работилница Веселина" - на 6 и на 7 години, печели втора награда. В конкурса "Свят, изкуство и море" в комплекса "Златни пясъци" Елизабет става Лауреат първа степен за солово изпълнение на пиано.

Последната изненада, която Елизабет поднесе, е новината, че "Университет за музика и сценични изкуства" във  Виена /University of music and performing arts Wien/, основан през 1817 година, я кани за своя ученичка в специалния клас за даровити деца.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега