Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Четирима тийнейджъри загинаха в катастрофа, шофьорът - неправоспособен

Четирима тийнейджъри загинаха в катастрофа, шофьорът - неправоспособен

С автомобила се придвижвали още двама младежи и една девойка на възраст между 16 и 17 години, всички от Бургас, които в резултат на сблъсъка загинали на място.

Тази сутрин около 06.20 часа на пътя между селата Аспарухово и Сърнево, общ. Карнобат възниква пътен инцидент, при който л.а. „БМВ”, с бургаска регистрация, управляван от неправоспособен водач, се блъска в стационарна цистерна с вода, намираща се на крайпътния банкет, от която се поливали лозовите масиви, разположени покрай пътното платно.

С автомобила се придвижвали още двама младежи и една девойка на възраст между 16 и 17 години, всички от Бургас, които в резултат на сблъсъка загинали на място. Водач на автомобила е бил 17-годишният Г.К. от Бургас, неправоспособен водач, неползвал по време на инцидента предпазен колан. На седалката вдясно от него е седял 17-годишния Н.К. от Бургас, а на задната седалка – 16-годишната Е.Г. и 17-годишния Б.Н., и двамата също от Бургас.

Автомобилът се движил от Бургас в посока с. Аспарухово, като вероятната крайна цел била вила в с. Черково, собственост на семейството на единия от младежите. Работата по случая продължава от служители на Районно управление „Полиция” – Карнобат.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега