Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Четиримата нови заразени с коронавирус са от община Руен

Четиримата нови заразени с коронавирус са от община Руен

Те са в процес на домашно лечение, като проявяват леки симптоми на заболяването, в добро състояние са и нямат сериозни оплаквания.

Четиримата новооткрити с коронавирус са от община Руен. Те са в процес на домашно лечение, като проявяват леки симптоми на заболяването, в добро състояние са и нямат сериозни оплаквания. Това съобщи по време на заседанието на  Общинския кризисен щаб днес директорът на РЗИ - Бургас доктор Георги Паздеров. Той допълни, че в момента се издирват 5-те контакти лица на мъжа от Руенско, който се е прибрал от Франция с микробус заедно още петима граждани от различни областни градове на страната.

Мъжът и неговото семейство му са поставени под задължителна карантина от 28 дни. От снощи е в сила нова заповед на министъра на здравеопазването, според която не само хората с доказана коронавирусна инфекция се поставят под карантина, но и техните семейства. Срокът на карантината се удължава от 14 на 28 дни.

Състоянието на настанените в Инфекциозното отделение на УМБАЛ - Бургас е много добро, съобщи управителят на болницата доктор Бойко Миразчийски. На двама от тях днес ще бъде направена първа, а утре втора проба за наличие на коронавирусна инфекция. Ако двете проби са отрицателни, те ще бъдат изписани.

Състоянието на единия от лекарите, който вчера имаше симптоми на заболяване и повишена температура, днес е много добро. Тази сутрин в Инфекциозното отделение е приет нов пациент със симптоматика на коронавирусна инфекция. Взета му е проба за изследване, резултатите от която ще бъдат съобщени по-късно.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега