Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Чолаков: Нека обичаме града си и да го показваме всеки ден чрез дела

Чолаков: Нека обичаме града си и да го показваме всеки ден чрез дела

Областният управител на Бургас - Вълчо Чолаков отправи поздравление по случай празника на Бургас - Никулден.

Областният управител на Бургас - Вълчо Чолаков отправи поздравление по случай празника на Бургас - Никулден. Той призова всички да впрегнат талантите и силите си в бъдещето на града и децата си. Предлагаме на вниманието Ви текстът на поздрава*:

"Честит празник на Св. Николай Мираклийски Чудотворец - покровител на моряците, пътешествениците, търговците и банкерите. Честит празник на Бургас.

Роден съм тук – в града с име на кула. Бургас - града на моряците и рибарите, на хората на перото и четката, е част от личната ми история, от най красивите мигове в моя съзнателен 47-годишен живот. Убеден съм, че на днешния ден всички изпитваме чувства на принадлежност, на жива връзка с корените, на желание  да оставим част себе си на Бургас.

Вярвам, че всички ние пряко участваме в създаването на бургаското бъдеще. Вярвам, че с делата си можем да сътворим уникално и непреходно произведение, в което да вложим оригиналните си мисли, талант и творчество. „Имаме четки, имаме бои - от нас зависи да си нарисуваме рай“. Какво ни е необходимо? Да се научим да не кръстосваме четки, а идеи. Без идеи няма път напред. Необходима ни е и малка доза здравословна лудост – от онази, която развързва полета на въображението ни, подклажда градивността на мисълта ни и ни помага да превърнем невъзможното във възможно.

Не на последно място – нужна ни е смелост, но и смирение, сърце, което да тупти в бургаския ритъм. В днешния празничен ден благодаря за усилията на всички, които работят Бургас да се развива, променя, модернизира.

Благодаря на хората на изкуството и културата, на спортистите ни, на учителите и на талантливите ни бургаски деца, на лекарите и на тези, които се грижат за реда и сигурността ни, на журналистите, благодарение, на които Бургас влиза с добро в информационния поток на света. Нека обичаме града си и да го показваме всеки ден чрез дела.

Бъдете здрави и нека Св. Николай бди над нас."


* Публикуваният текст е пълен и без редакторска намеса!


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега