Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Шестият национален фестивал "Мед, Море и Слънце - Поморие 2018" приключи

Шестият национален фестивал "Мед, Море и Слънце - Поморие 2018" приключи

Призовете „Цар и Царица на меда” получиха Стефан Спасов от Гоце Делчев и Елена Атанасова от Пловдив.

В дните от 27 юли до 19 август 2018 г. в Поморие се проведе националният фестивал „Мед, море и слънце”. Събитието бе организирано за шеста поредна година от Община Поморие, със съдействието на „Клуб на пчеларите № 1 в България”, медийната подкрепа на вестник „Пчела и кошер”, Национално сдружение на жените пчелари и Областен пчеларски съюз – Бургас.

Обединени от въпросите и предизвикателствата в сектора, в специализираната изложба-базар тази година се включиха пчелари от 17 населени места в страната: Поморие, София, Пловдив, Бургас, Несебър, Левски, Гоце Делчев, Радомир, Средец, Видин, Айтос, Дупница, Враца, Вакарел, с. Винарско, с. Рашково и с. Петърч.

Всеки участник бе дал воля на своето въображение, за да представи плодовете на неуморния си труд по най-оригиналния и впечатляващ начин. В резултат на това старание, жители и гости на Поморие имаха възможността да се запознаят с разнообразие от медни форми и вкусове.

По традиция, и тази година бяха отличени най-добрите медари. Призовете „Цар и Царица на меда” получиха Стефан Спасов от Гоце Делчев и Елена Атанасова от Пловдив. А като най-атрактивен щанд се открои своеобразната медна експозиция на Пенчо Мандичев от гр. Левски. Наградите на победителите бяха връчени от Аделина Чолева – старши експерт в Община Поморие.

Всички участници благодариха за перфектната организация на събитието и изразиха нетърпение и надежда, че отново ще се съберат в Поморие на седмия национален фестивал на меда.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега