Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Янка Рупкина с юбилеен концерт в Бургас

Янка Рупкина с юбилеен концерт в Бургас

Световноизвестната народна певица Янка Рупкина ще гостува в Бургас броени дни преди честването на Съединението на България.

Световноизвестната народна певица Янка Рупкина ще гостува в Бургас броени дни преди честването на Съединението на България. С грандиозен концерт в Летния театър на 31 август от 20:00 часа именитата певица ще отпразнува 50 години творческа дейност и ще подари на бургаската публика по случай Националния празник неповторимо изживяване с най-живите песни от българския фолклор.

Това стана ясно днес на провела се в Община Бургас пресконференция, в която участие взеха режисьорът и сценарист на концерта проф. д-р Стефан Чапкънов, Калинка Згурова , която също ще се изяви на сцената, и Петър Парушев,  началник отдел „Култура“ в Общината.   Идеята на организаторите е да се създаде неповторима атмосфера и усещане за всичко българско, а какъв по сигурен начин за това от народната песен.

За доброто настроение ще се погрижат изпълнители, утвърдили своите имена през годините – ПФА “Странджа“ с главен ръководител Марио Егов, Калинка Вълчева, Манол Михайлов, Лазар Налбантов, Сестри Ставреви, Костадин Михайлов, Петко Нанчев, Ирина Станкова. Билети за концерта се продават в билетния център в градинката до часовника.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега