Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

АПИ: Срив в системата за продажба на е-винетки не е имало!

АПИ: Срив в системата за продажба на е-винетки не е имало!

Техническа неизправност е засечена в отделен терминал.

Срив в системата за продажба на е-винетки не е имало, категорични са от Агенция "Пътна инфраструктура". Изявлението на ведомството е във връзка с информации в медиите за техническа неизправност, която обаче се оказала локален проблем.

"Информацията, в която се твърди, че системата за продажба на електронни винетки на някои места е тръгнала със срив категорично не отговаря на истината. На интернет страницата bgtoll.bg не са констатирани никакви технически проблеми. Показаният терминал за самотаксуване е локален казус, а не генерален извод. Ако не работи банков терминал или банкомат, това основание ли е да се твърди, че има срив в банковата система", заявиха от Пътната агенция.

Припомняме Ви, че електронните винетки влязоха в сила вчера. Притежателите на валидни винетни стикери могат да ги регистрират в онлайн системата на АПИ, но не трябва да ги отлепват от предното панорамно стъкло.

Електронна винетка може да се купи чрез сайта www.bgtoll.bg, мобилно приложение и терминалите за самотаксуване в ГКПП и търговските обекти. Интерактивна карта на местата, откъдето можете да си закупите винетка, можете да откриете тук. Списък с обектите е поместен на сайта на АПИ.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега