Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Акция "Скорост" установи 9 440 нарушители на пътя за седмица

Акция "Скорост" установи 9 440 нарушители на пътя за седмица

Поредна полицейска акция срещу превишената скорост установи 9 440 нарушители в рамките на една седмица, съобщават от МВР. Операция "Скорост", организирана от европейската мрежа на службите на Пътна полиция – TISPOL, се проведе в дните между 17-и и 23-и август на територията на цялата страна.

Поредна полицейска акция срещу превишената скорост установи 9 440 нарушители в рамките на една седмица, съобщават от МВР. Операция "Скорост", организирана от европейската мрежа на службите на Пътна полиция – TISPOL, се проведе в дните между 17-и и 23-и август на територията на цялата страна.

На територията на всички държави-членки на организацията бяха извършени засилени проверки за спазване на разрешената скорост за движение. 714 от констатираните нарушения са установени от пътните полицаи, осъществяващи контрол с технически средства без монтирани видеозаписващи устройства. Други 8 726 нарушения са засечени от автоматизирани технически средства. 959 нарушения  е регистрирала системата за контрол на средната скорост, позиционирана на АМ „Люлин“, сочат данните от обобщената статистика на отдел „Пътна полиция“ в ГДНП.  

По време на проверките, освен спазването на разрешената скорост за движение по пътищата, бе извършен контрол на водачите за наличието на задължителна застраховка “Гражданска отговорност” на автомобилистите. Съставени са 27 акта за установяване на административно нарушение по Кодекса на застраховането, 14 от които са от служители на ОДМВР - София. 

В хода на акцията са установени четирима обявени за издирване, 54 нелегално пребиваващи емигранти на територията на страната. Разкрити са 45 други криминални престъпления – най-вече управление на МПС с концентрация на алкохол в кръвта над 1,2 на хиляда и управление на МПС в срока на наложено наказание по административен ред.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега