Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Алексиев: Докато аз съм кмет на Поморие няма да допусна лъжи и манипулации

Алексиев: Докато аз съм кмет на Поморие няма да допусна лъжи и манипулации

Страстите в Поморие се разгорещиха след края на извънредното заседание на Общински съвет Поморие, проведено в петък, на 13.03.2015 г. Заседанието се проведе по повод депозираната жалба в Административен съд Бургас от управителя на МБАЛ Поморие ЕООД д-р Цветков.

Страститев Поморие се разгорещиха след края на извънредното заседание на Общински съветПоморие, проведено в петък, на 13.03.2015 г. Заседанието се проведе по поводдепозираната жалба в Административен съд Бургас от управителя на МБАЛ ПомориеЕООД д-р Цветков. Поради противоречието междуинтересите на собственика на търговското дружество –Община Поморие и неговият управител - д-р Цветков, Общински съвет Поморие, с13 гласа „За” и 5 „Против” взе решение жалбата да бъдеоттеглена.  

Спазвамдобрия тон, тъй като до изборите има цели шест месеца, а не бих искал да правяпредизборна кампания от позиция на Кмет на Община Поморие. За съжаление групаот хора тръгнаха в лоша посока, в която с черен пиар дадоха старт напредизборната си кампания. Лошото е, че тази група хора са водени единствено оталчност за власт и бизнес интереси. Вотговор на създателите на сайтове и групи в интернет пространството заявявам,че дойде време да си кажем истината – с конкретни факти, имена и теми. На никойняма да спестя истината, защото именно тя е най-голямото ни оръжие, на мен и нацелия ми екип. Така е защото ние винаги сме били честни и открити пред нашитесъграждани.

Нямада допусна групичка от хора да заблудят целия град, заигравайки се съсстраховете на хората. Тези хора ни мачкаха чрез всякакви институции и катовидяха, че нямаме никакво извършено престъпление, никаква злоупотреба,започнаха с този изключително грозен и черен пиар. Тази грозна манипулация ще сравняс пропагандната машина на Гьобелс. И всичко това прикрито зад някакви благородницели и благородни професии.ВПоморие, от 30 години такова мащабно строителство не е имало и не знам дали вблизките 30 години ще има. Това е плод на много труд, на много хора и няма дадопусна клевети от няколко човека с болни амбиции. Тази  група определям като група от вредни хора,защото с действията си те чертаят зловещо бъдеще на Поморие и на гражданите наПоморие. С

 действията и лъжите си те застрашават туристическия сезон, катоправят всичко възможно да спрат проекта за водния цикъл на Поморие и градът даостане разкопан. И всичко това заради лични интереси!Нямада допусна разделението на хората от „града” и „квартала”, защото три годиниработих, за да докажа, че няма такова разделение. Мой дълг е да защитя Помориеот това зло, защото Поморие не е на кмета, независимо как се казва той, Помориее на поморийци. Поморие е град със славна история, добро настояще и много доброочертаващо се бъдеще. Няма да допусна да сринат всичко това заради личниинтереси!Иконкретно за МБАЛ Поморие:Напроведеното заседание на Общинския съвет поставих няколко конкретни въпроса над-р Цветков, на които отговор не получих.

Затова вече ще задавам въпросите сипублично. Какво е състоянието на общинската болница,която от 8 години е под управлението на д-р Цветомир Цветков?Поради съмненията миза пренасочване на средства от здравната каса, още тази седмица ще сезирамвсички институции в държавата – Прокуратура, ДАНС, НАП, АДФИ, Инспекторатът и  Медицинският одит към министерството наздравеопазването, да влязат на масирана проверка в болницата и да установятзлоупотребите от години наред точене на здравната каса.” - това е част откоментара на кмета Иван Алексиев по време на откритата оперативка днес.

<iframe width=447 height=251 src=https://www.youtube.com/embed/XZoKUxLmwts frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега