Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Анонимните" поеха отговорност за разпратените от името на АПИ имейли

"Анонимните" поеха отговорност за разпратените от името на АПИ имейли

В отворено писмо до медиите хакерите съобщават, че приложените файлове с информация относно резултата от процедурата са действителни, не фалшиви.

"Анонимните" в България поеха отговорност за разпратените от името на АПИ имейли относно обществената поръчкка за ТОЛ системата. В отворено писмо до медиите хакерите съобщават, че приложените файлове с информация относно резултата от процедурата са действителни, не фалшиви. "Анонимните" посочват още, че документът е чернова, но е изготвен от Агенция "Пътна инфраструктура".

"Ние от Aнонимните поемаме отговорност за превземането на имейла на АПИ и пускането на информация с прикачен официален документ с подпис и печат от името на агенцията. Ние от Aнонимните не се занимаваме с фалшифициране на документи и всяко наше действие е в следствие на технически умения за сдобиване с документи и информация", се посочва в писмото на IT спецовете.

"Пазим всички логове и адреси на сървъри и компютри, чрез които сме се сдобили с документа и сме готови да предадем тази информация на медиите и ДАНС. Документът заедно с други документи, открити по време на нашата акция, са изпратени към Уикилийкс и няколко големи международни издания", допълват Анонимните.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега