Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Арт ателиета с пера и песен за комарите в четвъртия Фестивал на солта в Бургас

Арт ателиета с пера и песен за комарите в четвъртия Фестивал на солта в Бургас

Отново е август и отново идва време за Фестивала на солта. За четвърта поредна година той ще се проведе в последния петък от месеца, на брега на лагуната Атанасовско езеро. Тази година темата е Миграцията - на птици, на животни, на хора.

Отново е август и отново идва време за Фестивала на солта. За четвърта поредна година той ще се проведе в последния петък от месеца, на брега на лагуната Атанасовско езеро. Тази година темата е Миграцията - на птици, на животни, на хора. 

Организаторите от проект "Солта на живота" са подготвили занимания за различните възрасти – детски работилници за жонглиране и игри за миграция, арт ателиета с пера, татуировки с мигриращи ята, изработване на мандали, модула "Родени да пътуват" с клипове и филм за изследването на миграцията и много други. Фотоизложбата „Пътуване с птиците“ на български и тайвански фотографи ще украси производственото хале на „Черноморски солници“ АД, както и специалната изложба на БФБ - „Миграции“, която ще бъде вдъхновение и откритие за посетителите.

Няма да липсват и обичайните занимания „Солничар за един ден“, „Базар на солта“ и вечерно къпане в лугата и калта, а фестивалният ден ще завърши с музиката на Paraplaner и техния хит, писан като че ли специално за Атанасовско езеро – „Комари“. 

Велоалеята от Морската градина по Пътеката на солта ще позволи на гостите да се включат във Фестивала с екологичен транспорт, а вътре солничарското влакче ще улеснява достъпа до различните части на Фестивала – производственото хале на юг, детските и арт-ателиета в средата, басейните с луга и кал на север.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега