Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

А ти ще бъдеш ли един от 90 000?

Кампанията на БМЧК стартира утре
А ти ще бъдеш ли един от 90 000?

Национална фондонабирателна кампания под надслов „Бъди един от 90 000” стартира Български младежки Червен кръст, съобщават от доброволческата организация.

Национална фондонабирателна кампания под надслов „Бъди един от 90 000” стартира Български младежки Червен кръст, съобщават от доброволческата организация. Тя е по повод рожденият ден на младежката организация, която на 14 октомври тази година ще отпразнува 90-годишен юбилей.  

Кампанията ще обхване всички общообразователни училища в страната, а нейният старт съвпада с първия учебен ден за учениците. Целта й е да бъдат събрани 90 000 лв., които да бъдат дарени за нуждите на Фонд „Топъл обяд” на БЧК. Във всяко училище ще бъде поставена прозрачна касичка на БЧК, в която учениците ще имат възможността да дарят своето левче. Финалният отчет ще бъде изготвен и оповестен на 14 октомври 2011г. Училището, събрало най-много средства, ще бъде наградено.  


Програма „Топъл обяд” е създадена през 2004 г. и се реализира в рамките на Партньорска мрежа за благотворителност на БЧК. От 2004 г. досега, чрез различни фондонабирателни кампании, с помощта на своите партньори и с участието на българските граждани, БЧК набира средства за различни каузи, една от които е разкриването на училищни трапезарии в цялата страна и където се осигурява безплатен обяд през учебната година на деца в неравностойно положение, от социално слаби семейства и сираци. Програмата привлича децата в училище и съдейства за редовно посещаване на учебните занятия.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега