Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

БСП готова за предсрочни избори

БСП готова за предсрочни избори

Българската социалистическа партия не се плаши и ние сме готови за предсрочни избори, заяви областният председател на левицата Атанас Зафиров.

Българската социалистическа партия не се плаши и ние сме готови за предсрочни избори, заяви областният председател на левицата Атанас Зафиров. Той и народният представител Пенко Атанасов дадоха пресконференция по актуални политически въпроси. Според Зафиров обстановката в страната е сложна и драматична. ГЕРБ загуби моралното право да управлява страната, каза още Зафиров.

Народният представител Пенко Атанасов коментира създаването от 1 февруари на Агенцията за безопасност на храните. Законът, който приеха управляващите е пълен с недомислия и незнам въобще как ще тръгне тази агенция да работи в следващите поне шест месеца, съобщи бургаският депутат от левицата. Според него е недопустимо агенцията и контролният орган- Центъра за оценка на риска да бъдат на пълно подчинение на министъра на земеделието. Върху един човек се стоварва огромна отговорност и големи контролни фунции за безопасността на храната, която всеки от нас консумира, допълни Атанасов. Другата голяма недомислица на закона е, че в прерогативите на агенцията е вменено и качеството на зеленчуците. Притеснението ни е голямо, защото трудно ще стане автоматичното и механично сливане на няколко досегашни държавни структури като ветеринарната инспекция, РИОКОЗ, Регионалните центрове по здравеопазване и др., под една шапка с един регионален ръководител, смята още народният представител от Коалиция за България.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега