Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

БСП прекрати преговорите с АБВ за общ кандидат за президент

БСП прекрати преговорите с АБВ за общ кандидат за президент

Като мотив за решението на партията, тя посочи проект за коалиционно споразумение, който не отговарял на представата на БСП за коалиционна политика и култура.

"Решихмеда не продължаваме преговорите с АБВ за обща коалиция за президентскитеизбори", заяви на пресконференция в централата на БСП лидерът на левицатаКорнелия Нинова. Като мотив за решението на партията, тя посочи проект за коалиционно споразумение, който не отговарял на представата на БСП за коалиционна политика и култура.

"Ние не сме равнопоставени партии инашият кандидат не е равноотдалечен. Той е кандидат на БСП”, заявипредседателят на левицата. По думите й, множество студентски и земеделски съюзи, организации и известни имена в българската наука, култура и спорт желаят да бъдат включени вподкрепата на кандидатурата на БСП, ген. Румен Радев. 

Нинова посочи, че в четвъртъкще бъдат свикани за разговор партиите от коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ, а въввторник следващата седмица и Националния съвет на БСП. "Пред тях ИБ на БСП щеизлезе с предложение кандидатурата на ген. Румен Радев да бъде подкрепена отширок инициативен комитет. Ако АБВ желаят да се включат в тази подкрепа, моляда се включат", каза още тя. 

В петък се очаква ген. Радев да представи платформата си в читалището в столичния кв. Младост. Там кандидатът за президент ще се срещне с представители на различниорганизации.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега