Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бизнесът си избира студенти-стажанти по време на национален форум в БСУ

Бизнесът си избира студенти-стажанти по време на национален форум в БСУ

Стартът на третото бургаско издание на най-големия национален Форум за студентски стаж и кариера „Национални дни на кариерата 2011 – Добра Кариера, Добър Живот“ ще бъде даден на 6 април от 10.00 часа в БСУ.

Стартът на третото бургаско издание на най-големия национален Форум за студентски стаж и кариера „Национални дни на кариерата 2011 – Добра Кариера, Добър Живот“ ще бъде даден на 6 април от 10.00 часа в БСУ, съобщиха от висшето учебно заведение. Тази година във Форума ще вземат участие 13 компании от цялата страна, както и представители на Кариерния център на университета.

Бургаското издание на „Национални дни на кариерата“ ще бъде официално открито от проф. д-р Васил Янков – ректор на Бургаския свободен университет. През това издание ще са повече работните и стажантски места, които ще бъдат предложени на студентите и младите специалисти. През годините всеки шести посетил  форума студент е получил предложение за работа или стаж.

И тази година форумът ще се проведе в 7 университетски града и е мястото, където се срещат работодатели, млади специалисти и студенти. Младежите ще получат информация за условията и изискванията на фирмите за наемане на работа и ще имат възможност да изберат най-доброто място за себе си, анализирайки своите умения и желания за професионална реализация.

Близо 125 000 млади хора от цялата страна са посетили Форума от старта му през 2002 г. до днес.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега