Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Благотворителна кампания събира детски книжки за любознателни малчугани

Благотворителна кампания събира детски книжки за любознателни малчугани

рамките на месец февруари всеки желаещ може да дари нови или употребявани, но запазени, детски книжки и юношеска литература, които ще обогатят фонда на литературния клуб "Малкият принц".

Бургаската читалня "Малкият принц" дава начало на своята първа Национална кампания за насърчаване на четенето под наслов "Дари книга - подари знание!". В рамките на месец февруари всеки желаещ може да дари нови или употребявани, но запазени, детски книжки и юношеска литература, които ще обогатят фонда на литературния клуб.

Началото на кампанията ще бъде дадено на 25-и януари (събота), от 16:30 часа със специално събитие. Своите първи авторски творби ще представят участниците в пилотния проект по творческо писане за малки деца “Моите първи истории“. Младите писатели, които са на възраст едва 7-8 години, ще прочетат специално написаните си коледни приказки и ще споделят какво е литературата за тях.

Събитието ще се състои в читалнята, която е разположена в сградата на Център за млади таланти на пл. “Атанас Сиреков” №4, срещу Община Бургас. Именно там ще се приемат и книгите, предназначени за кампанията "Дари книга - подари знание!". От литературния клуб споделят, че дарения се приемат целогодишно, но се надяват, че с предстоящата си акция ще насърчат най-младите читатели да се потопят в магията на книгите.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега