Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Близо 6 500 лева събра благотворителния базар за Божидар от Камено

Близо 6 500 лева събра благотворителния базар за Божидар от Камено

Само поставените кутии за дарения събраха 4 821 лева.

Близо 6 500 лева събра благотворителния базар за Божидар от Камено, който се проведе през уикенда в експоцентър "Флора". Само поставените кутии за дарения събраха 4 821 лева. Три бургаски фирми заявихажелание и намерение още в началото на следващата седмица да преведат съответнопо 200 и 300 лева по сметката на момчето, което се лекува от злокачественозаболяване в Испания. Бургаски младоженци пък събраха 900 лева, вместо букети, по време на сватбеното си тържество.

Водеща верига аптеки също се присъедини към каузата и 19 кутии бяхапоставени във всичките им обекти в Бургас и София, а средствата от тях ще бъдатясни в началото на декември, когато ще бъдат отворени в град Камено предроднини на Божидар.ОУ "Найден Геров"-Бургас, СУ „Христо Ботев” – Камено, бургазлийката Даниела Христовадариха десетки туби с пластмасови капачки, които ще бъдат изкупени от бургаскафирма.

Припомняме Ви, че Божидар се бори тумор в гръбначния стълб, но заради неуспешна операция в България, той вече е в инвалидна количка. Вместо да посрещне първия учебен ден в клас, момченцето се намира в испанската болница Clinica Universidad de Navarra, където се борят за неговото оздравяване. Предстои му да бъде влято химично и биологично лекарство. Лечението му струва 110 000 лева, като 80 000 от тях вече са осигурени. Семейството му обаче все още се нуждае от подкрепа, за да събере останалите 30 000 лева.

Организацията по кампанията вподкрепа на Божидар започна в началото на октомври. Само за две седмици севключиха десетки хора с добри сърца и фирми от Бургас и Камено. За 14 дни ученицитеот СУ „Христо Ботев” гр. Камено изработиха невероятни картички, украса,декупажни бутилки и картини. Десетки жени от град Камено се включиха сприготвянето на домашни питки, баници и сладкиши.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега