Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов: Искам 100% от българите да отидат да гласуват

Борисов: Искам 100% от българите да отидат да гласуват

„Искам 100% от българите да отидат да гласуват, защото тогава е най-представително едно управление!“ Това заяви днес лидерът на ПП ГЕРБ – Бойко Борисов пред журналисти, в отговор на днешното изявление на Сергей Станишев. Според Борисов, единственият начин да се достигне до безспорни резултати от изборите е при висока избирателна активност.

„Искам 100% от българите да отидат да гласуват, защото тогавае най-представително едно управление!“ Това заяви днес лидерът на ПП ГЕРБ –Бойко Борисов пред журналисти, в отговор на днешното изявление на СергейСтанишев. Според Борисов, единственият начин да седостигне до безспорни резултати от изборите е при висока избирателна активност.

Лидерът на ГЕРБ не пропусна даприпомни и времето, когато президентът Плевнелиев искаше въвеждане назадължителен вот за всички граждани, но представителите на БСП не бяхасъгласни. В същото време, Борисов подчерта и факта, че това са вторите избори,след падането на кабинета му, в които ГЕРБ „побеждава“ социалистите.

"Явихме се на избори от страна на опозицията. Нали за предишните избори говореха, че понеже ГЕРБ билуправляващ правели избори. Сега имаме 12% над тях, когато те правеха с цялатаси репресивна машина избори, нали така?“,коментира Борисов.

Той заяви, че няма информация запредстояща оставка на правителството, но виждал индикации за скорошното мупадане. Пред журналисти той изрази готовност ГЕРБ отново да се включи активно визборите и да си върне позицията на управляваща партия.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега