Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Брейкденс Карнобатъл, уъркшоп за коктейли и бийтбокс турнир през юни

Брейкденс Карнобатъл, уъркшоп за коктейли и бийтбокс турнир през юни

Балканският фестивал на изкуствата започва на 14 юни!

Над 600 танцьори, певци и артисти от България, Македония, Румъния, Черна гора и Босна и Херцеговина пристигат в Карнобат за Балканският фестивал на изкуствата. Той ще се проведе в дните от 14 до 16 юни.

Фестът ще започне с парад на всички участници, концерт на български и чуждестранни изпълнители, а кулминация ще поставят тържествената заря и голямото празнично хоро под мотото „Всички на хорото“.

По време на Балканския фестивал ще се проведе и 13-ото издание на The Official Bulgarian Beatbox Battle, а победителят получава право на участие в Световното по бийтбокс в Берлин през 2020 г.   А още отсега очакванията към участниците в „Брейкденс Карнобатъл 2019“  са изключително големи.

Фестивалнитедни съвпадат и с Четиринадесетия национален конкурс „С песните на СтайкаГьокова“, в който зрителите ще видят надпяване на индивидуални и групови изпълнители и надсвирване насватбарски оркестри, както и танцов конкурс за любителски състави „Общикорени“.

Замисленкато тържество на фолклорните песни и танци Балканският фестивал на изкустватаи тази година ще даде възможности за изява на артистични таланти и виртуози вмного различни сфери. 

Жителитеи гостите на Карнобат ще могат да видят и впечатляващо барман шоу с уъркшоп заприготвяне на коктейли, многобройни стрийт арт прояви, детска лаборатория захимически експерименти и разбира се завладяващи концерти на популярниизпълнители от всякакви музикални стилове.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега