Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Броят на жертвите на новия коронавирус стигна 81 души

Броят на жертвите на новия коронавирус стигна 81 души

Само за ден доказаните случаи се увеличиха с 30%, за да достигнат 2 744.

Броят на жертвите на новия коронавирус в Китай стигна 81 души, предават световните агенции. Само за ден доказаните случаи се увеличиха с 30%, за да достигнат 2 744.

Половината от тях са в региона на Ухан, откъдето се смята, че е тръгнала заразата. Регистрирани случаи има и в 10 други държави, сред които Тайланд, Япония, Франция и САЩ. Към момента няма смъртни случаи извън територията на Китай.

С края на 15-дневния пролетен фестивал по случай китайската нова година, когато населението трябваше да се върне към задълженията си, "ваканцията" бе удължена зарадипротивоепидемичните мерки в азиатската държава. По-голямата част от големите фирми в Китай разпуснаха персонала си, с цел да ограничат заболеваемостта.

Независимият Хонконг, където доказаните случаи вече са 80 на брой, забрани влизането на лица, посещавали Ухан и района през последните 14 дни. Изключение правят единствено граждани с адрес на територията на Хонконг, които подлежат на задължителни изследвания.

Към момента информацията за новия вирус все още е оскъдна. По данни на Световната здравна организация инкубационният период е между 2 и 10 дни, а според китайските власти, той може да достигне до 14 дни. Начинът на заразяване също не е категорично изяснен.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега