Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаските полицаи с трето място на Републиканския турнир по стрелба с пистолет

Бургаските полицаи с трето място на Републиканския турнир по стрелба с пистолет

Бронза завоюваха Стоян Тончев, Тодор Бойнов и Георги Проданов.

В традиционния Републикански турнир „Освобождение” по стрелба с пистолет за служители на МВР, посветен на Националния празник – 3-ти март, първо място в комплексното класиране зае отбора на ОДМВР - Пазарджик, следван от отборите на ОДМВР – Варна и ОДМВР – Русе.

При мъжете призът получи отборът от ОДМВР – Пазарджик /Цанко Близнаков, Цветан Колев и Атанас Бакалов/, с втори подгласник отбора на ОДМВР – Варна /Кирил Джоджев, Радослав Радев и Мартин Колев/, следван от отбора на ОДМВР – Бургас /Стоян Тончев, Тодор Бойнов и Георги Проданов/.

Отличието в отборното класиране за жени бе дадено на полицейските служителки от ОДМВР – Варна /Изабела Пламенова и Мироцвета Лалева/, следвани от ОДМВР – Пазарджик /Илияна Лупова и и Анелия Гидикова/ и ОДМВР – Габрово /Рая Алексова и Адриана Бенкова/.

Награждаването на финалистите бе осъществено от представители на различните структурни звена в системата на МВР – „Охранителна полиция и КАТ” към ОДМВР - Бургас в лицето на комисар Неделчо Рачев, Зонално жандармерийско управление – Бургас, Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” и „Регионална дирекция „Гранична полиция”.

В тазгодишния Републикански турнир „Освобождение” се включиха общо 113 състезатели, групирани в 21 отбора мъже, 16 отбора жени и индивидуални участници /15 мъже и 3 жени/. Мероприятието бе организирано от Спортната асоциация на МВР, Община Бургас и ОДМВР – Бургас

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега