Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаски именици се събраха за златна снимка пред Общината

Бургаски именици се събраха за златна снимка пред Общината

За четвърта поредна година кадърът бе заснет, за да "запечата" духа на Бургас и празничната никулденска атмосфера през годините.

И тази година десетки бургаски именици се събраха пред сградата на Община Бургас за обща, златна никулденска снимка. За четвърта поредна година кадърът бе заснет, за да "запечата" духа на Бургас и празничната никулденска атмосфера през годините.

Всеки от имениците получи специална значка и моряшко шалче, след което застана пред камерата, която запечата тазгодишните именици. Снимката бе направена точно в 13.30 часа, а оригиналната фотография ще бъде изпратена за съхранение в Държавния архив. Всеки може да получи копие от златната снимка напълно безплатно от павилиона на "Морски знаци" на площад "Св. св. Кирил и Методий", като подарък от Община Бургас.

В цялата бургаска община хората, които честват личен празник на Никулден, са общо 7120 души. Те носят имената Никол, Никола, Николай, Николина, Николинка, Николета, Ненка, Нина, Нинка, Кольо, Нико.

За първи път подобен кадър бе заснет през 2013-а година. Идеята на градоначалника е снимката да остане като спомен за поколенията и да „запечата“ духа на Бургас и празничната никулденска атмосфера през годините.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега