Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас започна подготовка за зимата

Бургас започна подготовка за зимата

В заседателната зала на Общината бяха представени докладите и планове на работа при зимни условия на 15 фирми и учреждения.

Предприетите мерки, свързани с подготовката на общинската пътна мрежа на територията на община Бургас през зимен сезон 2017-2018 г., бяха представени на разширено заседание с участието на представителите на общинската администрация, почистващи фирми, държавни институции, общински предприятия.

По време на  срещата в заседателната зала на Общината бяха представени докладите и планове на работа при зимни условия на 15 фирми и учреждения. 36 специализирани машини, 600 тона сол, 400 тона пясък, 2000 литра Верила- Антилед, 150 тона луга има на разположение консорциум "Титан" за поддържането на улиците в града при снеговалеж. 

За общинската пътна мрежа и кварталите се грижи фирма "Чистота". Дружеството разполага с 24 специализирани машини, 233 тона сол, 510 тона пясък и 40 тона луга, с които да обезпечи нормалното придвижване при влошаване на метеорологичните услови. Предвидено е при извънредна обстановка да бъдат мобилизирани още машини и персонал.    

При интензивен снеговалеж и усложняване на обстановката общинското предприятие "Транспорт" ще извършва денонощно видеонаблюдение на пътищата и кръстовищата в Бургас. Информацията ще бъде предавана на кризисните щабове. Експертите ще следят за опасни дървета и при нужда те ще бъдат премахвани. Репатриращите автомобили също ще се използват при необходимост. С тях ще се отстраняват коли, които са паркирани на опасни места или пречат на разчистването на улиците.

При необходимост високопроходима техника на "Пожарна безопасност и защита на населението" ще се използва за осигуряването на помощ на хора в трудно достъпни места.     

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега