Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас получи финансиране за 9 обекта за подобрение на образователната инфраструктура

Бургас получи финансиране за 9 обекта за подобрение на образователната инфраструктура

Сред проектите влизат и нова детска градина в ж.к. "Меден рудник", както и обновяването на дворни пространства в ОУ "Елин Пелин", СОУ "Св. св. Кирил и Методий", ОУ "Братя Миладинови", СОУ "Петко Росен" и други.

Бургас получи финансиране за 9 проекта за подобрение на образователната инфраструктура в града. Единият от тях е за преустройството на ДДЛРГ "Ал. Г. Коджакафалията". Сред проектите влизат и нова детска градина в ж.к. "Меден рудник", както и обновяването на дворни пространства в ОУ "Елин Пелин", СОУ "Св. св. Кирил и Методий", ОУ "Братя Миладинови", СОУ "Петко Росен" и други.

Финансирането на проектите ще бъде осигурено по новата Оперативна програма "Региони в растеж" 2014-2020. Споразумението е в изпълнение на проектно предложение BG16RFOP001-1.004-0001 "Подобряване качеството на образованието чрез модернизиране на образователната инфраструктура в град Бургас- І етап".

Проектът предвижда изпълнение на серия от взаимосвързани дейности за осигуряване на привлекателна и достъпна възпитателна, образователна и спортна среда за най-малките и подрастващи граждани на Бургас.

Това е  първият договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ за изпълнението на проектно предложение, одобрено от Междинно звено по приоритетна ос 1 "Устойчиво и интегрирано градско развитие". Със заповед № 1900/15.07.2016 г. на ръководителя на Междинното звено на община Бургас е одобрен докладът на оценителната комисия и проектното предложение.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега