Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас - рекордьор по доброволци в акцията за почистване

Бургас - рекордьор по доброволци в акцията за почистване

Бургас се оказа рекордьор по брой доброволци, включили се във вчерашната акция „Да почистим България за един ден“. Това показва статистиката на организатора на инициативата – bTV. Над 300 000 души са се включили в пролетното почистване, като само в Бургас броят им превишава 40 000.

Бургас се оказа рекордьор по бройдоброволци, включили се във вчерашната акция „Да почистим България за един ден“.Това показва статистиката на организатора на инициативата – bTV. Над 300 000 души са се включили в пролетнотопочистване, като само в Бургас броят им превишава 40 000.

Любопитното е, че тази годинаотпадъците по плажа са били по-малко, отколкото при предходните кампании,отчитат доброволците, за които кампанията е ежегодна традиция. По думите им,дори морето е изхвърлило по-малко боклуци.

"Виждате, че тази сутрин морето е доста бурно и всякасутрин на бурно море има доста отпадъци, пластмасови бутилки, опаковки,изхвърлени отпадъци в морето, но тази година е доста чисто. Точките започистване са повече, доброволците са повече", коментира кметът на Бургас - Димитър Николов.

Най-много доброволци сасъсредоточили усилията си в почистване на неохраняемия плаж „Атанасовска коса“(между солниците и кв. Сарафово). Бургазлии се включиха в почистването и наМорската градина, парковите и междублоковите пространства и др.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега