Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас си има своя първи младежки омбудсман

Бургас си има своя първи младежки омбудсман

Общо 13 бяха кандидатурите за поста.

Бургас си има своя първи младежки омбудсман. По инициатива на обществения посредник Тодор Стамболиев се проведе конкурс, с който две ученички бяха избрани да представляват младите хора на града - Василена Аргирова и Йоана Попова. Те ще бъдат съответно ученически омбудсман и негов заместник.

"Броят на кандидатите, заявили участие в конкурса надмина очакванията ми. Подадени бяха документи от 13 екипа от 7 училища на територията на Община Бургас. Всички участници се представиха чудесно по време на събеседването", сподели Стамболиев.

Комисията по избор бе в състав: Председател: Тодор Стамболиев, Обществен посредник на община Бургас и членове: Богдана Маринова – Директор, дирекция "Човешки ресурси" в Община Бургас, Станка Новакова – координатор на Асоциация Бургаски младежки детски парламент АБМДП – Бургас, Ангел Тодоров – председател на АБМДП – Бургас и Гергана Петрова – заместник-председател на АБМДП – Бургас.

Първите три двойки, които достигнаха до финал бяха: Василена Аргирова и Йоана Пеева от ППМГ „ Акад. Н. Обрешков“, с оценка от 5.78 , на второ и  трето място  се класираха съответно Натали Бонева и Константин Александров, ученици от Търговска гимназия с оценка от 5.76 и учениците Николай Петков и Бионсе Бутева от Английска езикова гимназия с оценка от 5.72.

В крайна сметка екипът бил избран с тайно гласуване.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега