Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас ще има високотехнологична Университетска детска болница с 24-часов Спешен център

Бургас ще има високотехнологична Университетска детска болница с 24-часов Спешен център

„Специализирана високотехнологична Университетска детска болница с 24-часов Спешен център ще бъде изградена в Бургас, а чакалните и педиатричните кабинети в бургаските поликлиники ще бъдат ремонтирани“, съобщи Димитър Николов.

„Специализирана високотехнологичнаУниверситетска детска болница с 24-часов Спешен център ще бъде изградена вБургас, а чакалните и педиатричните кабинети в бургаските поликлиники ще бъдатремонтирани“, съобщи Димитър Николов.  

Лечебнотозаведение ще е за пациенти на възраст от 0 до 16 години. То ще бъде оборудванос обзавеждане и апаратура от най-висок клас, отговарящи на всички съвременнистандарти в медицината.  

Болницата щеразполага с детско Спешно приемно отделение, Реанимация иДиагностично-консултативен център. В нея ще функционират ключови за детскотоздраве клиники по уши-нос-гърло, нефрология, гастроентерология, пулмология,ендокринология, ревматология, неврология, очна клиника и Център за научниизследвания, в който ще се работи върху научни проекти в сферата на детскитезаболявания.  

Сградата ще бъдепроектирана и изградена в синхрон с медицинските и архитектурни стандарти, нотя ще е най-вече съобразена със спецификата на лечението на деца.  

Университетскатадетска болница със Спешен център ще обедини всички педиатрични специалности наедно място, което ще позволи комплексно лечение на децата не само от общинаБургас, а и от цяла Източна България.  

Предстои и ремонт навсички педиатрични кабинети и чакални в бургаските поликлиники. Целта е те дапридобият нов, подходящ и щадящ детската психика облик, който да не стресирамалките посетители, а да ги предразполага, помагайки им да се отпуснат по времена прегледа.     

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега