Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Бъди човек!" за пета поредна година - подари коледна трапеза на пенсионер в нужда

"Бъди човек!" за пета поредна година - подари коледна трапеза на пенсионер в нужда

Организаторите ни приканват сами да се „организираме“ и да поднесем на пенсионер в нужда малко празнично чудо.

За пета поредна година, в навечерието на Коледа, Фейсбук групата “Бъди човек!” за поредна година подхваща своята кампания на “тихото добро” - всеки желаещ може да се включи и да направи добро на познат или непознат пенсионер в нужда.

Каква е идеята? Всеки от нас всекидневно вижда възрастни хора в нужда – пенсионерката от съседния вход, чиято пенсия покрива едва-едва лекарствата и тока, възрастната двойка, с която се засичаме пред щанда с промоции в супермаркета, жената, която отброява стотинките, за да си плати сметките в пощата. Тези хора са навсякъде около нас.

Тази кампания е посветена на тях. Организаторите ни приканват сами да се „организираме“ и да поднесем на някой от тях коледен подарък – пакет с олио, брашно, боб, леща, топли чорапи или други необходими продукти, с които по-малко имащите от нас да посрещнат най-светлите празници. Не е нужно да даваме пари на ръка, а да съберем 10 лева в продукти и да дарим на някого късче коледно щастие.

Денят “Х” е 21-ви декември. Тогава доброволците в инициативата ще отнесат пакетите си при пенсионерите, на които са решили да подадат ръка. Желаещите да се включат могат да го направят дори без да обявяват това. Организаторите призовават доброволците да се свържат и с местните супермаркети, можете да организирате групи, с които да обиколите набелязаните възрастни хора в нужда. Единственото изискване е да дарите радост и внимание на някого.

В инициативата ще се включат множество градове в страната. Повече за „Бъди човек!“ можете да научите от фейсбук страницата на инициативата. А може и просто да направите своето случайно, тихо добро.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега