Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Българската Коледа" събра над един милион лева

"Българската Коледа" събра над един милион лева

Над един милион лева бяха събрани в края на благотворителната кампания "Българската Коледа". За последна година инициативата премина под патронажа на президента Георги Първанов и съпругата му Зорка Първанова.

Над един милион лева бяха събрани в края на благотворителната кампания "Българската Коледа". За последна година инициативата премина под патронажа на президента Георги Първанов и съпругата му Зорка Първанова. Тази вечер президентът сподели, че „Българската Коледа” е едно от най-големите постижения, които ще завещае на новия държавен глава Росен Плевнелиев.

Събраните средства ще се използват за лечение на болни деца в български и чужди клиники. Децата, чието лечение се подпомага от "Българската Коледа", се определят съвместно от Българската педиатрична асоциация, Асоциацията по неонатология, Министерството на здравеопазването и организаторите на благотворителната инициатива.

За близо девет години от началото на инициативата са събрани над 18 милиона лева, като близо една трета от тях са дарени от българския бизнес, а останалите са събрани с единични есемеси или дарителски акции на ученици и студенти.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега