Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Български лекарски съюз с клип против агресията над медици

Български лекарски съюз с клип против агресията над медици

Инициативата „Добрата дума лекува“ - част от Националната кампанията на БЛС срещу насилието над лекари; #ПребориГнева продължава с клип против агресията над медици. В него участват актьорът Владимир Карамазов и председателят на БЛС д-р Иван Маджаров. А самото видео е снимано в УМБАЛ „Св.Анна“.

Инициативата „Добрата думалекува“ - част от Националната кампанията на БЛС срещу насилието над лекари;#ПребориГнева продължава с клип против агресията над медици. В него участватактьорът Владимир Карамазов и председателят на БЛС д-р Иван Маджаров. А самотовидео е снимано в УМБАЛ „Св.Анна“.

Владимир Карамазов, който е лицена кампанията на БЛС и безвъзмездно се включва във всички инициативи,включително и в снимките на клипа заяви: „Недопустимо е лекарите да ставатзаложници на собственото си призвание и докато се борят да спасят човешкиживот, да бъдат принуждавани да защитават своя собствен. Аз уважавам и ценятруда на лекарите“.

Във видеото председателя на БЛСпризовава да се даде път на доброто. „Снимайте се с лекарите на които искате дакажете благодаря.  Изпратете снимките доБългарски лекарски съюз, за да ги включим в изложба и покажем, че заедно можемс добра дума да преборим агресията“, заявява д-р Маджаров.Снимките могат да се изпращат нафейсбук страницата на Български лекарски съюз и на мейла на съсловнатаорганизация Pr@blsbg.com.

Изпратените материали ще сепубликуват на сайта на БЛС, на ФБ страницата на организацията и във вестник QuoVadis. Жури в състав ръководството на БЛС и фотограф, ще определятнай-въздействащите фотографии, а  с тяхще бъдат направени редица изложби.БЛС благодари на екипа, включилсе безвъзмездно в реализирането на видеото, както и за съдействието на УМБАЛ„Св.Анна“.

<iframe width=447 height=315 src=https://www.youtube.com/embed/MYU917W9v_o frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега