Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Варненец примамвал момичета с обява за работа, а на "интервюто" опитвал да ги насили

Варненец примамвал момичета с обява за работа, а на "интервюто" опитвал да ги насили

Прокуратурата предаде 57-годишния мъж на съд.

Варненската районна прокуратура предаде на съд 57-годишен варненец, обвинен в три сексуални престъпления. Според Държавното обвинение, той примамвал момичета с обява за работа, а на "интервюто" опитвал да ги насили.

57-годишният мъж е с чисто криминално минало. Той е с висше образование и до момента не е осъждан. Предполагаемият насилник подбирал жертвите си чрез обяви в интернет и във вестник. Публикувал обявления, че търси домашна помощничка или персонал за хотел, като се представял за работодател. Така си уговарял срещи с жените, които кандидатствали за работа. На срещите измислял причини да ги качи в личния си автомобил, за да ги изведе извън Варна.

Така успял да извърши опита за изнасилване и блудство с една от жертвите си в землището на варненското село Засмяно на 22 май 2016 г. Жертвата обаче успяла да избяга и да сигнализира за случващото се на тел. 112.

На 13 юни същата година отново по обява за работа подсъдимият се срещнал със следваща си жертва. Младата жена била съпроводена от приятеля си до срещата с подсъдимия и останал да наблюдава отстрани.

За да покаже обекта на кандидатката за домашна помощничка, 57-годишният мъж я качил на колата си и потеглил към село Каменар. В района на селото под подлог, че е объркал пътя, спрял и поискал от жената да правят секс. Получил отказ, но въпреки това чрез заплашване извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление.

С бягство жената успяла да се спаси, като излязла на главния път и спряла случаен автомобил.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега