Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Величия в японските бойни изкуства демонстрират техники в Поморие

Величия в японските бойни изкуства демонстрират техники в Поморие

Днес от 18:00 часа, в залата на НЧ „Просвета 1888” и Кинотеатър Поморие, ще се проведе демонстрация на различни видове традиционни японски бойни изкуства. Инициативата е част от програмата на Световния семинар по традиционно Джу-Джицу и Международната Будо гала по традиционни бойни изкуства.

Днес от 18:00 часа, в залата на НЧ „Просвета 1888” и Кинотеатър Поморие, ще се проведе демонстрация на различни видове традиционни японски бойни изкуства. Инициативата е част от програмата на Световния семинар по традиционно Джу-Джицу и Международната Будо гала по традиционни бойни изкуства.

Участници от Молдова, Украйна, Гърция, Турция, Македония и Румъния ще демонстрират своите умения по Традиционно Джу-Джицу, Карате Шотокан, Карате Киокушин, Кендо, Айкидо, Джудо и др.            

Джу-Джицу се превежда като „изкуството на мекотата” или „пътят на податливостта” и е общо название за редица традиционни японски бойни стилове. То се появява сред самураите на феодална Япония като метод за победа над въоражен противник, облечен в доспехи, без използване на оръжие. Съществуват многобройни вариации на изкуството и най-различни подходи в преподаването му. В България Джу-Джицу се практикува от 10 години.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега