Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вижте коя е най-актуалната схема на телефонните измамници

Вижте коя е най-актуалната схема на телефонните измамници

МВР започна кампания срещу телефонните измами. Тези престъпления процъфтяват през последните години, престъпниците стават все по-нагли и изобретателни и трупат все повече печалби.

МВР започна кампания срещу телефонните измами. Тези престъпления процъфтяват през последните години, престъпниците стават все по-нагли и изобретателни и трупат все повече печалби.

Най-актуалната схема на телефонна измама е съдействие на полицията, при извършване на акция за телефонни измами. Готовността на гражданите да съдействат на полицията ги прави лесна жертва. Тази схема е приплетена със заплахи. Това стана ясно от думите на Златка Падинкова, която е началник сектор "Измами" в МВР , цитирана от Нова телевизия.

"Попадили сме на случай, при който в продължение на пет дни възрастна жена дава пари на телефонни измамници. Казали са, че се провежда акция на полицията", добави още Падинкова.Тя сподели, че телефонните измамници трудно се разкриват. Разкриваемостта от началото на годината е около 133 от 687 случая. Информация за осъдените не постъпва в МВР, но се разкриват т. нар. "въртачи". Падинкова припомни, че след 2013 г. МВР стартира информационна кампания с призив да се сигнализира за всяка измама.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега