Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вой на сирени откри предизборната шатра на ДБГ

Вой на сирени откри предизборната шатра на ДБГ

Табаков: "Мачът не е решен. В Бургас ще има балотаж!"

Символично с призива "Внимание!Внимание!", част от традиционната профилактика на сирените, Движение "България на гражданите" откри своята предизборна шатра в центъра на Бургас.

В 11:00 часа на 1-ви октомври кандидатът за кмет Живко Табаков и част от листата с кандидати за общински съветници посрещнаха и първите посетители и поставиха началото на консултациите си с граждани преди местния вот.

Шатрата е част от откритите приемни, каквито ще има във всички съставни селища на Общината, поясниха от ДБГ. А посетителите на павилиона край Часовника ще имат и възможността да пуснат своите "послания в бутилка" в специалния басейн на пожеланията на политическата формация.

"Нашата листа е една от последните надежди, останали у хората. Надежда този град да продължи своето развитие, а хората да подобрят своя жизнен стандарт. Чувстваме се уверени, че зад всяко наше предложение стои нашата експертност - тази на всеки един от листата ни и на всеки един бургазлия", коментира пред журналисти Табаков.

По думите му, на тези избори балотаж в Бургас и другите големи градове, където до този момент на власт са ГЕРБ, със сигурност ще има. И според него, така трябва. Кандидатът за кмет на Бургас заяви, че промените в страната трябвало да тръгнат именно от тези градове.

"Нека никой да не допуска, че мачът е решен. Ако трябваше да бъдат преизбрани всички стари лица, никога нямаше да се провеждат избори. Това е демокрация и демокрацията трябва да променя модела. Ако в общината има висока избирателна активност, вярвам, че на 27 октомври Бургас ще бъде различен", допълни кандидатът за кмет.

Той бе категоричен, че настоящият градоначалник Димитър Николов по всяка вероятност ще бъде на балотаж, но и че на 4 ноември кметът на Бургас ще бъде друг.


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега