Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

В Кости получиха първите обезщетения

В Кости получиха първите обезщетения

Стопаните от село Кости вече са получили своите първи обезщетения в размер на 300 лв., съобщи ресорният министър. Експертите от Европейската комисия са заявили пълна готовност за техническа и финансова подкрепа.

Стопаните от село Кости вече са получили своите първи обезщетения в размер на 300 лв., съобщи ресорният министър. Експертите от Европейската комисия са заявили пълна готовност за техническа и финансова подкрепа. Това стана ясно по време на посещението на министъра на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов в селото.           

Всички 200 животни в с. Резово вече са ликвидирани. Засегнатите стопаните ще получат първите обезщетения в размер на 300 лв. до няколко дни, информира министърът. Те ще получат и  допълнителни субсидии за пропуснатите загуби от добив на мляко за трите месеца карантина, в които жителите на селото няма да могат да отглеждат животни. 

В Резово е обявена карантина, като на около 4 км. от него не се допуска влизането на външни лица. Дезинфекцират се всички автомобили, които напускат района. В проверката участваха и директорът на Регионална ветеринарномедицинска служба Бургас д-р Димитър Германов, областния туправител на Бургас Константин Гребенаров и кметът на община Царево Петко Арнаудов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега