Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

В МБАЛ - Поморие ще се проведе скринингова кампания за превенция на остеопорозата

В МБАЛ - Поморие ще се проведе скринингова кампания за превенция на остеопорозата

Целта на профилактичния преглед е изследваните лица да получат точна информация за риска от възникване и развитие на проблеми с костната система.

В края на тази седмица, МБАЛ - Поморие и Асоциация "Жени без остеопороза" ще проведат една изключително полезна скринингова кампания. Целта на профилактичния преглед е изследваните лица да получат точна информация за риска от възникване и развитие на проблеми с костната система.

Остеопорозата е призната за заболяване едва през 1994 г., но въпреки това все повече хора са наясно с опасностите, които тя крие. Безсимптомното й развитие и внезапната поява на фрактури са предпоставка за ранно обездвижване и инвалидизация.

Ето защо превенцията и оценката на личния риск от това заболяване са от решаващо значение. Изследванията включват измерване на костната плътност и е препоръчително да се правят поне веднъж годишно.

Профилактичната скринингова кампания в МБАЛ – Поморие ще се проведе на 17-и октомври /понеделник/, във Вътрешното отделение на първи етаж, източно крило, стая 11.

Скрининговите измервания са на цена 10,00 лв и с предварително записване на телефон 0884 71 44 39. За допълнителна информация: Асоциация „Жени без остеопороза” – тел. 02 963 47 15

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега