Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

В м.с. Черно море правят канализация за 8 милиона лева

В м.с. Черно море правят канализация за 8 милиона лева

През календарната 2012 година започва изпълнението на проект за изграждане на канализация с пречиствателна станция и подмяна на водопроводи на територията на Черно море. Стойността му е 8 млн. лв.

През календарната 2012 година започва изпълнението на проект за изграждане на канализация с пречиствателна станция и подмяна на водопроводи на територията на Черно море. Стойността му е 8 млн. лв. Това съобщи зам.-кметът Йорданка Ананиева при представяне на проектобюджета в минното селище.

Заедно с нея на общественото обсъждане бяха председателят на бургаския местен парламент Снежина Маджарова, общинските съветници Живко Димитров, Карамфилка Апостолова и Юлиян Станков. Тази година ще бъде направен още ремонт на училището в Черно море, което стана средно и наесен ще приеме повече ученици.

Предвижда се реконструкция на покрива, на част от вътрешните помещения, подмяна на радиатори и обособяване на нови класни стаи. През 2012-та трябва да се направи енергиен одит на училището, за да може догодина то да бъде включено в програма за саниране. Преди няколко месеца в Черно море беше открита нова спортна площадка с изкуствена настилка. Тя е постоянно пълна и не може да приеме всички желаещи да я ползват. Затова в новия общински бюджет са заложени средства за още една.

Друга новост в минното селище ще бъде детската площадка, предвидена за изграждане в двора на местната детска градина. По време на общественото обсъждане жителите на Черно море се оплакаха от трудния достъп до училището за възрастни и хора с увреждания. Желанието им е да се направи рампа. Те поискаха още яслена група към детската градина, пункт на детска млечна кухня и оптимизиране маршрута на автобус № 61. Представителите на общината се ангажираха да търсят начин за изпълнение на тези предложения.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега