Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ГЕРБ-Бургас: Ще отстояваме програмата, с която бяхме избрани

ГЕРБ-Бургас: Ще отстояваме програмата, с която бяхме избрани

Изграждането на православни храмове, спортни съоръжения и детски площадки са залегнали като приоритет в програмата на общинските съветници от ГЕРБ - Бургас за 2011 година.

Изграждането на православни храмове, спортни съоръжения и детски площадки са залегнали като приоритет в програмата на общинските съветници от ГЕРБ - Бургас за 2011 година. Друг важен момент от програмата е създаването на ин- витро лаборатория на територията на морския град. Днес представителите за Бургас на управляващата партия се отчетоха пред местните  журналисти за работата си за изминалата година  и набелязаха акцентите за настоящата.

„Политика насочена към младите хора и  развитие на кварталите на територията на общината”, определи с две думи водената от ГЕРБ политика през последните три години председателят на групата в местния парламент Диана Йорданова.

"Ние сме може би общината, която строи и реновира най-голям брой православни храмове. Една от каузите ни е довършването на храмовия комплекс в ж.к. „Меден рудник” - „Свети Николай Чудотворец”. Църквата вече е изградена на груб строеж, предстои поставянето на зидовете и изографисването”, каза председателят на Общинския съвет Снежина Маджарова. Тя обяви, че църква ще се построи и на територията на кв. Горно Езерово”. Там църковното настоятелство вече е факт.

От ГЕРБ са подготвили докладни записки, в които са заложени средства за мини-футболни игрища в Българово, Лозово и Равнец. Има идея за изграждането на картинг-писта в к-с „Меден рудник”. „Това съоръжение ще е атракцията на града”, коментира Димитър Людиев. От своя страна пък общинския съветник Семир Абумелих определи като голям плюс отварянето на пункта за Бърза помощ в най-големия бургаски комплекс. „Проектът беше пилотен, възнамеряваме това да се повтори и в други квартали”, каза Абумелих. Д-р Антонио Душепеев посочи като важен момент през 2010 година приемането на областната стратегия за социално подпомагане.

"През изминалата година е продадена  ненужна общинска собственост за 3 000 000 лв.  „Това бяха активи, които не носеха и един лев на общината”, поясни Георги Георгиев. Съветниците от ГЕРБ припомниха, че през 2010 година на бургаска почва стъпи авсрийската строителна компания „Щрабаг” и направи най-модерната асфалтова  база в страната.  През 2011 година пък немската верига  Кауфланд ще правят хипермаркет в к-с "Меден рудник", казаха в аванс бургаските съветници от ГЕРБ.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега