Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ГЕРБ Поморие представи кандидатите си в Каблешково и в Ахелой

ГЕРБ Поморие представи кандидатите си в Каблешково и в Ахелой

Христо Парашкевов и Иван Георгиев ще се борят за кметските места в Каблешково и Ахелой.

Кандидатът за трети мандат кмет на Община Поморие Иван Алексиев, кандидатите за кметове на кметства и кандидатите за общински съветници официално бяха представени пред жителите на гр. Каблешково и на гр. Ахелой.

"Аз много добре знам кои са неотложните проблеми на нашия град. Приех това предизвикателство като една голяма отговорност, защото вярвам, че имам сила, желание и воля да се справя. Ще работя с ясното съзнание, че всичко което направим ще остане след нас и то ще говори затова как сме се справили. Аз знам, че заедно можем и съм сигурен, че ще се справим!", каза кандидат-кметът Христо Парашкевов пред своите съграждани и жители на град Каблешково.

"С работата си Иван Алексиев се утвърди като един от най-успешните кметове, които имаме в ПП ГЕРБ. Ние сме отбор и е много важно да подкрепите както кмета, така и общинските съветници. Алексиев много вдигна скоростта на развитие на община Поморие и без подкрепата на мнозинството в Общинския съвет ще е много трудно да продължи този темп на развитие за цялата община", каза областният координатор на ПП ГЕРБ Димитър Бойчев.

"Помня, че когато за първи път поисках вашето доверие, вие ми поставихте няколко условия, сред които да изчистим залива и да освободим Ахелой от ужасния трафик. Това, което сме поели като ангажимент за развитието на гр. Ахелой, ние го изпълняваме. Още много работа предстои, но за да се случи всичко, отново ни е необходима вашата подкрепа и доверие - за ПП ГЕРБ и за кандидата ни за нов мандат кмет на града Иван Георгиев".

Това каза пред жителите на Ахелой кандидат-кметът Иван Алексиев и призова на 27 октомври всички да направят избора си и да гласуват с бюлетина номер 43.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега